0
 
کباب کنجه لاری
تاریخ انتشار : 20 آذر 1393 ساعت 19:16:22 | تعداد بازدید: 3302
صمد(یعقوب) کامجو: کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ ومعروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد .کباب کنجه لاری باید  با ماست قاطی شود وخوشمزه گی آن هم به همین منظور می باشد. لاری ها برای مهمانان خاص وموقع عروسیوگلگشت وصحرا از این غذا استفاده می کنند .
 
کباب کنجه لاری می توان از چند نوع گوشت از قبیل گوشت کَر کبابی ( گوسفند نری که سن آن کم وچاق می باشد )، بره ، مرغ، گاو وگوساله درست کرد .
مواد مورد نیاز: گوشت ، ماست چکیده ، پیاز ، نمک وفلفل  و وسایل مورد نیاز :سینی ، اسی ( یا قابلمه- سطل  )  ، چاقو ، زغال ، منقل ، سیخ ، بادزن یا مقوا ، پنکه دستی
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را تکه تکه ( گُل گُل ) کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود  تکه های گوشت درون اَسی ( قابلمه – سطل ) ریخته می شود . پیازرا خورد کرده وروی آن می ریزیم . ماست چکیده نیز همراه با نمک وفلفل سیاه به آن اضافه می کنیم . وبا دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم قاطی شود . آنرا به مدت ۲۴ ساعت در یخچال  قرار داده تا ماست ها ومواد دیگر به خورد گوشت رود وگوشت حالت تُرد ونرم پیدا کند . بعداز آن  گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده  وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است  قرار می دهیم . بوسیله پنکه دستی  یا بادزن ودر صورت نبودن این وسایل با تکه ای مقوا آنرا باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب هارا روی سفره برده وهمراه با ماست ( ماست خیار ) و( ماست وپیاز) خودش با سبزی ونان ودر بعضی مواقع با چلو  سرو می شود .

کد مطلب: 9953
 
کد امنیتی:   
 [0 نظر]